SV Sottegem A – KVE Drongen Dames A 4-5

Afgelopen zaterdag trok de A ploeg naar Sottegem waar één van onze ex-speelsters actief is, namelijk Gloria Lamon. Het werd werkelijk een waardige topaffiche tussen de 3e en 4e in de reeks.
De wedstrijd begon met lichte druk van de thuisploeg wat resulteerde in een doelpunt in de negende minuut dankzij een mooie lob over de uitgekomen Stefanie De Grave: 1-0. Twee minuten later kreeg Drongen de kans op de gelijkmaker via een strafschop wegens handspel; Judith Verheyen nam haar verantwoordelijkheid, maar de keepster koos de juiste hoek. Kort erna wist Judith de bordjes dan toch gelijk te hangen op aangeven van Leonie Catelyn. De Sottegemse spits bleek een gesel voor de Drongense verdediging en bracht de thuisploeg na een soloactie terug op een 2-1 voorsprong. Drongen zocht en vond opnieuw de gelijkmaker via Cato Dellaert die een hoekschop van Leonie binnenkopte. Op het halfuur kreeg Sottegem dan een vrije trap die de rustscore vastlegde: 3-2.
Na de rust gingen beide ploegen gedreven op zoek naar het volgend doelpunt. Een kwartier in de tweede helft kreeg Drongen een vrije trap toegekend die op het hoofd van de verraste Gloria belandde, en zo kwam de bal overhoeks in de Sottegemse netten terecht: 3-3. Drie minuten later vierde Drongen euforisch de 3-4 dankzij het duo Cato als assistgever en Leonie als doelpuntenmaker. Echter, de thuisploeg gaf niet op en kwam kort nadien terug tot 4-4. De spanning was te snijden, want de wedstrijd kon nog alle kanten op. Het was uiteindelijk de doorgebroken Cato die de eindcijfers vastlegde: 4-5. Het werd nog een nagelbijtend laatste kwartier, maar de Drongense vreugde was o zo groot bij het laatste fluitsignaal!

#wearedrongen #kvedrongen #kvedrongendames

Sponsors KVE Drongen Dames
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: