Voetbalschool

Sinds het seizoen 2017-2018 is KVE Drongen gestart met een eigen voetbalschool. Dit huidige seizoen (2022-2023) starten we al aan het zesde seizoen.

Onze voetbalschool is toegankelijk voor alle spelers/speelsters binnen en buiten onze club, met of zonder voetbalervaring. Spelers zijn welkom vanaf het jaar dat ze 4 worden (U5) tem 7 jaar (U8).

We zijn om verschillende redenen gestart met de voetbalschool. Ten eerste omdat kinderen die graag voetballen niet altijd de kans krijgen om aan te sluiten bij een club. Ook bieden wij de kans aan spelers die 4 jaar zijn/worden, om aan te sluiten. Bij de club zelf kan er maar gestart worden op de leeftijd van 5 jaar. Hierdoor kunnen de spelers van de voetbalschool al een extra jaar ervaring opdoen. Daarnaast zijn er ook spelers van binnen en buiten de club die bij ons terecht kunnen voor extra training.

De trainingen worden gegeven door een vaste groep trainers die in onze club aan het werk zijn als trainer of speler. Het is ook een mix van gediplomeerde en niet gediplomeerde trainers. Alles staat in het teken om de spelers op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal en ze een algemene lichamelijke ontwikkeling te bieden.

De balschool (U5-U8) vindt plaats van 10u45-12u00. De training wordt gestart met een gezamenlijke of aparte opwarming. Daarna worden de spelers verdeeld per groep en werken ze een rotatietraining af waarbij alle thema’s worden doorlopen. Naast de gekende thema’s zoals loopcoördinatie, techniek en spelvorm zal er ook een integratie zijn van Multimove. Hierbij gaan we op een leuke en ontspannende manier de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod laten komen.

De tweede sessie start op zondag 29 januari 2023

INFO:

Balschool (U5-U8) zondag van 10u45-12u00: duur training: 1u15

– Trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers & jeugdspelers van KVE Drongen

– Trainingen zoveel mogelijk op maat van de groep

– Inschrijvingsgeld: €85/10 trainingen

Trainingen 2022-2023:

Heeft u interesse in de voetbalschool? Wil u inschrijven voor de tweede sessie?

Meer info? Contacteer Thijs Gardelein

Waar:

– Training gaat door op de terreinen van KVE Drongen – kunstgras

– Sint-Gerolfstraat 16 – 9031 Drongen

Advertentie
%d bloggers liken dit: