Talent

Hoe kan ik mijn kandidatuur stellen

KVE Drongen krijgt veel aanvragen binnen van voetballers die interesse vertonen in onze jeugdopleiding en onze club. 

Onze club biedt een hoogwaardige voetbalopleiding aan voor jeugdvoetballers en streeft ernaar om op ieder op zijn/haar niveau hun favorite sport te laten beoefenen. 
Zo hebben we naast de zuil voor “Provinciaal voetbal” ook nog een aanbod in de zuil “Regionaal voetbal” waardoor iedereen die bij ons speelt op een voor hen aangepast niveau kan voetballen. 
Wel is het zo dat de plaatsen beperkt zijn, dit om iedereen voldoende speelgelegenheid te kunnen garanderen.

Hou er verder ook rekening mee dat de lat voor Provinciaal voetbal hoger ligt en onze recrutering enkel werkt voor deze zuil. Gelieve je kandidatuur dan ook niet onnodig in te dienen.

Jullie kandidaturen worden zorgvuldig nagezien door ons scoutingsteam. 
Na evaluatie (haalbaarheid, huidig niveau, voetbalverleden,….) kunnen we overgaan tot het opvolgen van je prestaties en eventueel contact nemen voor testen. 
Het is voor ons echter onmogelijk om al deze kandidaten – spelers individueel te beantwoorden.

Gedurende het seizoen worden af en toe “Talentendagen” georganiseerd. Na evaluatie van de kandidaturen word je hier mogelijk op uitgenodigd. 
Hiervoor zult u een uitnodiging per mail ontvangen. Het heeft geen enkele zin zich aan te melden op deze dagen zonder uitnodiging van onze club.

Voor alle kandidaten komt het er dus op neer dat ze hun kandidatuur via het inschrijvingsformulier zo zorgvuldig mogelijk invullen. Misschien tot binnenkort op de terreinen van KVE Drongen!!

Zie hier de link voor registratie: KVE DRONGEN TALENT FORMULIER

Sportieve groet,

Sportieve Jeugdcel KVE Drongen

Advertentie
%d bloggers liken dit: