Jeugd

WELKOM BIJ KVE DRONGEN JEUGD

EEN GOEDE VOETBALVORMING EN DE DEELNAME VAN JEUGDPLOEGEN IN COMPETITIEF VERBAND

KVE Drongen biedt zijn jeugdspelers de kans zich ten volle te ontwikkelen op ‘sportief voetbalgebied’.

Het aanzetten van kinderen tot voetbal in clubverband draagt bij tot zowel de gezondheid als tot sociale vaardigheden. Hierbij staat het jeugdlid centraal en wordt gestreefd naar een zo optimaal mogelijke wisselwerking tussen trainer, ploegafgevaardigde, bestuur en ouders in de ontwikkeling van het jeugdlid op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

De hoofddoelstelling daarbij is een goede voetbalvorming en de deelname van jeugdploegen in competitief verband. Dit met aandacht voor de voetbalvaardigheden van elk jeugdlid, waarbij de club zowel aan gewestelijke als provinciale competities deelneemt. Dit met de ambitie om eigen jeugdspelers te kunnen laten doorstromen in het eerste elftal van de eigen club of clubs hogerop. De drijfveer is het overbrengen en creëren van voetbalplezier.

Spelers die regelmatig trainen krijgen steeds speelgelegenheid. De positie op het veld, de duur van invalbeurten, enz. behoort tot de autonomie van de trainer. Spelers spelen minimaal 50% van de speeltijd (met uitzondering van spelers die uit blessure komen, regelmatig afwezig zijn of met wie met de ouders andere afspraken gemaakt zijn).

KALENDER

  • Kalender. Wedstrijdkalender van onze ploegen bij KBVB.
  • ProSoccerData kalender trainingen, wedstrijden en activiteiten

WIL JE AANSLUITEN BIJ 1 VAN ONZE JEUGDTEAMS?

Vul onderstaande link in en wij nodigen u ten gepaste tijde uit voor een testtraining.

Ja, ik wil aansluiten

Advertentie
%d bloggers liken dit: