KVE Drongen – Vigor Hamme 3-2

Spannende wedstrijd welke mooi over en weer ging. KVE Drongen kon de rust ingaan met een 0-0 op het scorebord, dankzij een zeer sterke interventies van onze doelman Frans Kevin. De 1st helft maakte heel duidelijk dat we tegen een zeer sterk geklasseerde tegenstaander moesten opboksen! Het verwonderde dan ook niemand dat we in de 2de helft toch het onderspit moesten delven. In de 88st minuut was iedereen zich al aan het opmaken om huiswaarts te keren, maar dat was niet het gedacht van onze spelersgroep. Jarne De Bruyne en Thijs De Rock deden de wedstrijd keren met nog 2 doelpunten en raar maar waar…Hamme met 0 punten terug op de bus. Spijtig genoeg voor Hamme dat bovendien ook geen periodekampioen werd!

Advertentie

Eén opmerking over 'KVE Drongen – Vigor Hamme 3-2'

 1. Spannende wedstrijd is het minste wat we kunnen zeggen na een alweer fantastische inspanning die de hele ploeg neerzette. “Alweer” omdat we voor de 3 jongste wedstrijden immers kunnen terugblikken op dezelfde goede prestaties. Na volle winst op Rumbeke drie weken geleden werd de inzet de week erop tegen Overijse met niks niet beloond en halen we de buit afgelopen zondag tegen Hamme dan wél binnen.
  Moeten we winnen tegen Overijse? Neen. Moeten we winnen tegen Hamme? Ook niet écht. Weliswaar hoefden we geenszins te verliezen tegen beide ploegen, geenszins.
  Wetende dat dan tegen ploegen zijn die 2e en 3e geklasseerd staan en wij ietwat achteraan hollen in de reeks, dan weet je het wel.
  Elke match moet evenwel gespeeld worden. Als we de inzet van de voorbije 3 matchen kunnen aanhouden, zullen er nog “slachtoffers” vallen, reken maar.
  “Aanvallen is de beste saus” is een spreekwoord dat niet bestaat. Bij deze roepen we die nu in het leven. We moeten de druk hoog houden tegenover de tegenstrever. De bewijzen zijn ongetwijfeld het 2e en het 3e doelpunt van afgelopen zondag, waaruit de 3 punten voortvloeiden. Voor hetzelfde kruipen we in de schelp en moeten we het stellen met geen of 1 punt.
  Nog even dit: “Keeperrrrrrrr”, “Victorrrrrrr” en last but not least “KVE, Olé, olé, olé …”!!!!
  Up to next, guys, komaan. Doe het ook voor de supporters.

  Filip Baert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: