KVE Drongen Dames B – FCSM Latem A 3-1

Om het nieuwe jaar op gang te trappen, stond meteen een topper op het programma. Onze B ploeg nam het vrijdagavond in de derby op tegen Latem en kon de eerste achtervolger in de titelstrijd op een onverhoopte achterstand van 11 punten zetten. De wedstrijd begon nerveus. Beide teams zetten hoog druk en er werden veel duels uitgevochten, maar tot echt grote kansen leidde dat niet. Latem bewees dat het terecht gezien wordt als de grootste concurrent en het hield in de eerste helft relatief gemakkelijk de nul.
Na de rust kwam Drongen beter uit de kleedkamer en zorgde het voor meer dreiging. De eerste kansen werden nog knap gered, maar iets over het uur bracht Janne Tuts Drongen toch op voorsprong. Het moeilijkste leek gedaan, maar niets was minder waar. Amper 3 minuten later kwam Latem langszij en leek het zelfs op zoek te gaan naar meer. De Drongense defensie staat gelukkig al een heel seizoen als een huis en kon ook nu erger voorkomen. In de slotfase namen onze dames de match weer in handen en zorgde Janne nog maar eens voor de beslissing. Met haar tweede en derde doelpunt van de avond zette ze de 3-1 eindstand op het scorebord.
Halverwege de competitie en met nog maximaal 30 punten te verdienen, bedraagt de Drongense voorsprong nu al 11 punten. Het is nog veel te vroeg om victorie te kraaien, maar het dromen van een nieuwe titel mag stilaan beginnen.

#wearedrongen #kvedrongen #kvedrongendames

Sponsors KVE Drongen Dames
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: