KFC Evergem-Center A – KVE Drongen Dames A 1-5

Nadat Evergem-Center vertrouwen putte uit hun gelijkspel tegen Borsbeke de week voordien, waren onze dames op hun hoede en zouden ze deze wedstrijd niet onderschatten ondanks het groot verschil in de rangschikking. Eerst werd een minuut stilte gehouden omwille van het overlijden van een ouder van één van de speelsters van Evergem. Hierbij betuigt de dameswerking van KVE Drongen onze innige deelneming.
Vanaf het begin nam Drongen de wedstrijd in handen, maar het duurde even tot onze dames echte doelkansen konden creëren. In de 25e minuut brak Jolien Bartels de ban met een heerlijke volley op assist van Febe Lietaert. Even later wist Marieke Rommens – terug van weggeweest en met de vertrouwde kapiteinsband aan – zich een weg naar de achterlijn van de tegenstander te banen en legde terug naar Flore Vereecke die de bal op de deklat zag uiteenspatten. Net voor rust liep Marieke opnieuw doorheen de Evergemse verdediging en ging ditmaal zelf richting doel waarna ze beheerst afwerkte en zo voor de 0-2 ruststand zorgde.
Na de rust ging Drongen op hetzelfde elan door en werd al snel het derde doelpunt gemaakt dankzij een kopbal van Jolien op een hoekschop. Een drietal minuten later viel letterlijk en figuurlijk een doelpunt uit de lucht voor de thuisploeg, maar dit hield onze dames niet tegen. In minuut 60 wist Febe Flore op het juiste moment aan te spelen waardoor deze laatste alleen voor de keeper kwam en de bal mooi in het hoekje plaatste. Net voor het eindsignaal werd in de 16 meter een fout op Flore gemaakt en wees de scheidsrechter naar de stip. Net zoals tegen Mariakerke zette Evi Ceulemans de strafschop om. Zo blijft Drongen met deze 1-5 overwinning in de top 3 meedraaien.

#wearedrongen #kvedrongen #kvedrongendames

Sponsors van KVE Drongen Dames
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: